2012, London, olimpia, 2012-es londoni nyári olimpia > Olimpiai helyszínek London > Olimpia - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: 2012, London, olimpia, 2012-es londoni nyári olimpia > Olimpiai helyszínek London > 14 weboldal. Kategória leírása: A 2012.évi Londoni nyári Olimpiai játékok helyszínei. Olimpiai falu, olimpiai csarnok, egyéb fontosabb helyszínek bemutatása. Képek, stadionok, webkamerák, csarnokok.

olimpia.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Old Trafford stadion
Old Trafford stadion
http://www.manutd.com/en/Visit-Old-Trafford.aspx

A patinás Old Trafford stadionban labdarúgó mérkőzéseket játszanak majd.

www.manutd.com
London 2012 Aquatics Centre
London 2012 Aquatics Centre
http://news.bbc.co.uk/local/london/hi/people_and_places/2012/newsid_8721000/ ...

Webkamera: London 2012 Vízi Központ. A 2012-es londoni játékokon a Vízi Központ lesz a helyszíne az úszás, vízilabda é egyéb vízi versenyszámoknak. A hullám alakú tető 160 méter hosszú.

news.bbc.co.uk
Átadták a falut
Átadták a falut
http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/73589/

"A csoda szigetei" (Isles of Wonder) címet viseli a nyári londoni olimpiai játékok megnyitó ünnepsége, amelynek több tízezer közreműködője lesz - közölték pénteken a szervezők, akik egyben ünnepélyesen átvették a kivitelezőktől a kelet-londoni olimpiai falut is.

www.gazdasagiradio.hu
Basketball Arena
Basketball Arena
http://www.dezeen.com/2011/06/14/london-2012-basketball-arena-by-sinclair-kn ...

Ezen a helyszínen az ötkarikás játékok kosárlabda mérkőzései zajlanak majd.

www.dezeen.com
Stadion és falu épülőben
Stadion és falu épülőben
http://edzesonline.hu/hir/3422/londoni_olimpia_kesz_stadion,_epul_falu_is

Elkészült a Londoni Olimpia stadionja. Az olimpiai falu építése folyik, a tervek szerint az idei év végére azzal is elkészülnek. A játékok után a kelet-londoniak számára 2800 új otthont alakítanak majd ki az olimpiai falu területén.

edzesonline.hu
Coventry City Stadion
Coventry City Stadion
http://www.ukattraction.com/heart-of-england/city-of-coventry-stadium.htm

A Coventry City Stadion egy nagyon modern stadion amely egyszerre ad helyt zenei, üzleti és sporteseményeknek valamint van benne egy hatalmas bevásárlóközpont . A stadion lenyűgöző és impozáns látvány. Nagyon közel van a város központjához, és itt a székhelye a Coventry City labdarúgócsapatának is.

www.ukattraction.com
Eton Manor
Eton Manor
http://www.allinlondon.co.uk/eton-manor.php

Eton Manor fogadja be a paralimpiai játékok résztvevőit. Az építkezést 2010 előtt kezdték meg, így a játékok kezdete előtt még bőven alkalom nyílik a tesztelésre. Régen Eton Manorban már volt egy sportközpont amely nem volt használatban.

www.allinlondon.co.uk
Greenwich Park
Greenwich Park
http://www.lovasok.hu/index.php?i=28862

A Greenwich Park a Temze déli partján helyezkedik el, dél-kelet Londonban. A versenyeknek otthont adó létesítmény újonnan épül, 23.000 fő befogadására lesz alkalmas. A Greenwich Park London legrégebbi királyi parkja, melynek története 1433-ig nyúlik vissza. 1997-tól az UNESCO Világörökség része. A parkon belül található a Királyi Csillagvizsgáló (Royal Observatory), amelyen áthalad a nulla meridián (0. hosszúsági kör), ezért a koordinált világidőt korábban greenwichi középidőnek (GMT) nevezték. Itt található az Egykori Királyi Tengerészeti Főiskola (Old Royal Naval College) és a Nemzeti Tengerészeti Múzeum (National Maritime Museum), melyek szintén a Világörökség részét képezik.

www.lovasok.hu
Hyde Park
Hyde Park
http://www.hunrun.com/london-2012-hyde-park-tavaban-lesz-triatlonverseny-usz ...

A Hyde Park tavában, a Serpentine-ban lesz a 2012-es londoni olimpia triatlon versenyének úszó száma.

www.hunrun.com
Az első létesítmény
Az első létesítmény
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/london-2012-atadtak-az-olimpiai-park-el ...

Átadták a londoni Olimpiai Park első elkészült létesítményét, a kerékpárversenyekre épített Velodrome-ot. A 152 millió amerikai dollár költségvetésből felépített kerékpárarénában 6000 néző foglalhat helyet. A pályát elsőként Chris Hoy, minden idők legsikeresebb férfi pályakerékpárosa tesztelte.

www.nemzetisport.hu
Helyszínek, létesítmények
Helyszínek, létesítmények
http://www.cikkgyujtemeny.hu/london-olimpia-2012-jegyek-helyszinek-letesitme ...

A London Olimpia 2012, július 27-től augusztus 12-ig kerül megrendezésre, mely 26 sportot és 38 ágát foglalja magában. A londoni nyári olimpiai játékok 29 helyszínen kerülnek megrendezésre, London és az Egyesült Királyság különböző területein. A londoni olimpiai játékokról szóló cikkünkben a nyitó és záró ünnepségnek is otthont adó Olimpiai Stadion bemutatása mellett, említést teszünk az Olimpai Falu, valamint London városának Stratford kerületében található Olimpiai Park létesítményeiről is.

www.cikkgyujtemeny.hu
Első épület a londoni olimpián
Első épület a londoni olimpián
http://sportgeza.hu/sport/hirek/2011/04/03/elkeszult_az_olimpiai_falu_elso_e ...

Elkészült a jövő évi, londoni nyári játékok olimpiai falujának első épülete. „A falu a játékok szíve, a messzi távolból érkezett olimpikonok itt találnak otthonra. Londonban valóban nyugodt körülmények között készülhetnek majd, hogy valóra válthassák álmaikat” – értékelte a látottakat Denis Oswald, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) koordinációs testületének vezetője, az immár nyolcadik londoni helyszínbejárás alkalmával.

sportgeza.hu
Velodrome
Velodrome
http://www.hernehillvelodrome.com/

Velodrome lesz a kerékpáros versenyek egyik fontos helyszíne.

www.hernehillvelodrome.com
Így helyezik el a sportolókat
Így helyezik el a sportolókat
http://inforadio.hu/hir/sport/hir-481918

Ahogy közeledik a londoni olimpia, egymás után adják át a létesítményeket. Elkészült az olimpiai falu, ami nem annyira falunak tűnik, mint inkább modern bérházakból álló, elegáns lakótelepnek. Tizenhatezer sportoló és kétszáz kísérő száll majd meg a lakásokban.

inforadio.hu
Oldal leírása
olimpia.wyw.hu: Olimpia katalógus. 2008-as Olimpiai Játékok Peking. Az olimpia története, események, sportolók, Magyar olimpiai bajnokok.
Gyűjteményünkben 300 válogatott Olimpia témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 300 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4177