2012, London, olimpia, 2012-es londoni nyári olimpia > Kvalifikáció - Londoni olimpiára > Olimpia - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: 2012, London, olimpia, 2012-es londoni nyári olimpia > Kvalifikáció - Londoni olimpiára > 4 weboldal. Kategória leírása: Magyarországról az olimpián induló sportolók akik teljesítették az olimpián való indulás nevezési szintjeit, kvalifikálták magukat a londoni ötkarikás játékokra.

olimpia.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Risztov Éva
Risztov Éva
http://kataca.hu/sport/uszas/risztov/

1996: országos gyermekbajnokságon 200 vegyesen első. 1997: öt számban nyert utánpótlás-bajnokságot. 1998: 400 és 800 gyorson felnőtt bajnok. Rövid pályás Világkupa-futam-győztes (800 m gyors, Imperia) 1999: hatszoros felnőtt, négyszeres ifjúsági és kilencszeres serdülő bajnok, az Európai Ifjúsági Olimpiai Napokon öt számban első. Remélhetőleg Hrisztov Éva az olimpián is bizonyítja magyszerű adottságait.

kataca.hu
Csonka Zsófia sportlövő
Csonka Zsófia sportlövő
http://www.bama.hu/baranya/sport/a-sportlovo-csonka-zsofia-olimpiai-kvotat-s ...

A 27 éves pécsi versenyző az ötödik helyen zárta a viadalt, ám az előtte végzők közül csak a bolgár Maria Grozdeva juthatott még indulási joghoz, ezért Csonkáé lett a másik ötkarikás lehetőség, amelyet ebben a számban Münchenben ki lehetett érdemelni. Csonka Zsófia női sportpisztolyban érdemelte ki az olimpián való indulás jogát.

www.bama.hu
Hosszú Katinka
Hosszú Katinka
http://hvg.hu/sport/20120402_Hosszu_Katinka_uszas_olimpia_London#rss

Vegyesúszásban lett világ- és Európa-bajnok, mégis lehet, hogy az olimpián nem ebben a számban indul Hosszú Katinka - írja a Nemzeti Sport Online. A hét végi, indianapolisi Grand Prix-n az Amerikában tanuló és edző Hosszú Katinka a 200 pillangót 2:07.58-as versenyrekorddal (a világ idei ötödik legjobb idejével) nyerte meg, 200 vegyesen viszont 2:13.14-gyel a negyedik helyen zárt. Hosszú Katinka még nem döntötte el hogy az olimpián 200 vegyesem vagy pillangón indul e el hiszen a versenyek döntőit valószínűleg egy napon rendezik.

hvg.hu
Póta Georgina asztaliteniszező
Póta Georgina asztaliteniszező
http://hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%B3ta_Georgina

2008-ban a csapat-világbajnokságon ötödik helyen végzett. A szentpétervári Eb-n egyéniben a legjobb nyolcig jutott. Párosban Tóth Krisztinával első lett. Csapatban másodikként zárt. Az európai TOP 12 versenyen 9. lett. A budapesti olimpiai világselejtezőn kivívta az ötkarikás indulási jogot. Az olimpián egyéniben a 32 között esett ki. A 2009-es jokohamai vb-n egyéniben a 64, női párosban (Tóth Krisztina) a 32 között esett ki. A stuttgarti Eb-n egyéniben a 64-ig, párosban (Tóth Krisztina) a legjobb 8-ig jutott. Csapatban 11. lett. Női párosban Li Ninnel lett magyar bajnok. Póta Georgina remélhetőleg indul az olimpián és minél előkelőbb helyezést ér el.

hu.wikipedia.org
Oldal leírása
olimpia.wyw.hu: Olimpia katalógus. 2008-as Olimpiai Játékok Peking. Az olimpia története, események, sportolók, Magyar olimpiai bajnokok.
Gyűjteményünkben 300 válogatott Olimpia témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 300 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4177